Trans Kadınlar İçin Cinsel Organ Gizleme Yöntemleri - TRANS FROM TURKEY

Latest

Transseksüellik hakkında her şey

Bu Blogda Ara

Trans Kadınlar İçin Cinsel Organ Gizleme Yöntemleri

 


Kısaca tucking yani sıkıştırma.


Tucking, kendini aşağıdaki gibi tanımlayan kişiler tarafından kullanılıyor:
  • Trans kadınlar
  • Nonbinary
  • Crossdresser
Üçlemenin ilk adımı, ihtiyacınız olan malzemeleri almaktır. 
Bu malzemeler:
  • Tıbbi bant
  • Rahat bir iç çamaşırı
  • Gaff (dümdüz bir görüntü oluşturmak isteyenler için, kullanmak zorunda değilsiniz)
Gaff altta gördüğünüz resimdeki iç çamaşırı;
Testisleri sokmak

Testisler inguinal kanallara doğru kayacak. Bu adımda acele etmeyin. Herhangi bir ağrı veya rahatsızlık varsa, kısa bir süre durun ve tekrar deneyin.

Sonra, skrotum ve penisi sıkıştırabilirsiniz.

Bant ile sabitleme

Bant kullanacaksanız, koli bandı veya başka bir bant yerine her zaman tıbbi bant kullanmalısınız. Çünkü yapıştırıcının cildinize zarar vermesini istemeyiz.

Bandı uygulamadan önce bölgedeki tüyleri temizleyin. Bu, bantların kılları çekmesinin neden olduğu ağrıyı önleyecek.

Testisler kanallara sabitlendikten sonra, skrotumu penisin etrafına hafifçe sarın ve tıbbi bantla sabitleyin. Daha sonra cinsel organlarınızı bacaklarınız ve kalçalarınız arasına geriye doğru sıkıştırın. Sıkı oturan bir iç çamaşırı veya bir gaff ile sıkıştırma işlemini bitirin.

Bu yöntem banyoya gitmeyi daha zor hale getirecektir, çünkü bandı çıkarmak ve yeniden uygulamak için daha fazla zamana ihtiyacınız olacaktır. Ayrıca cilt tahrişi riski de artar. Yöntemin avantajı, cinsel organınızın geri belirgin durma olasılığının düşük olmasıdır.

Bant ile sabitlemenin görsel anlatımı;


  • İlk önce o bölgedeki tüyleri temizleyin.


  • Penisi kıvırın



  • Tuvalet kağıdı veya gazlı bez

  • Gazlı bez veya tuvalet kağıdı ile sarılan penis

  • Tuvalet kağıdı ile sarılmış olan penisi medikal bant ile sabitleyin

  • İşlem tamam
Bir çok yöntem ile sağlanan tucking metotları şu şekildedir;


1. Sosdon Üçleme Külot

Bu yöntem internette çeşitli mağazalarda satışı yapılan sosdon olarak tabir edilen ve ağ kısmı kalın haldeki külotlar ile sağlanmaktadır. Geriye doğru kıvrılan cinsel organınız, ağ kısmı kalın halde üretilmiş olan külot sayesinde baskı hissederek gizlenecektir. Bir çok trans kadın tarafından kullanılan bu yöntem sayesinde elbiselerin dışındaki istenmeyen görüntülerden kurtulmuş olacaksınız.

2. Suspansuvar Külot

Temelde birinci yöntem ile benzer bir yapıya sahip olan süspansuvar külotlar daha çok medikal ve bazı meslek grupları için kullanılıyor. Testis ve penis bölgesini kalın bir kumaş yardımıyla saran bu özel yapım külot penisin dışarıdan belirginleşmesini de engellemektedir.

3. Ev Yapımı Basit Üçleyici Külot

Bu yöntem ise hazır tekstil ürünlerinin aksine evde basit birkaç parça eşya yardımıyla herkesin yapabileceği bir yöntemdir. Bununla ilgili anlatım içeren iki adet videoyu aşağıdan kolaylıkla izleyebilirsiniz.

4-Tucking underwear (etsy vb sitelerde bulabilirsiniz)

5. Lazer kesim kadın boxer (shortie)

Bu yöntemde kendi bedeninizde veya 1-2 beden küçük alın. Külot seçerken alt tarafının geniş olmasına dikkat edin ve giyerken üçleme yöntemiyle cinsel organınızı gizleyebilirsiniz.


Tucking sağlık açısından güvenli mi?

Sıkıştırmanın uzun vadeli etkileri hakkında çok az araştırma yayınlanmıştır. Oluşabilecek bazı riskler idrar travması, enfeksiyonlar ve testis şikayetleridir. Enfeksiyonu önlemek için, kıvırmadan önce ve sonra daima tahriş olup olmadığını kontrol edin.

Sıkıştırmaya çalışırken cinsel organlarınızın herhangi bir parçasını zorlamamalısınız doku ve kaslara zarar vermekten kaçınmalısınız.

Sıkıştırma konusunda uzun süreli kaynaklanan riskler hakkında endişeleriniz varsa doktorunuzla mutlaka konuşun.